Sluit

Reserveer jouw plaatsen

We hanteren verschillende bezoekmomenten- en tijdstippen (vrijdag en zaterdag) doorheen het jaar. Via deze boekingsmodule kan je niet enkel de beschikbare dagen en momenten raadplegen, maar ook meteen jouw plaatsen reserveren. Tot binnenkort in Ieper?

Glansprestatie op de World Beer Awards 2021!

VERKOZEN TOT BESTE BLOND BIER VAN BELGIË

Vorige week werden de resultaten bekend gemaakt van de World Beer Awards, vooralsnog de meest prestigieuze bierprijzen ter wereld! 

Daar waar onze Wipers Times Blond (voorheen Wipers Times 14) vorig jaar nog een bronzen medaille ontving in de categorie ‘Belgian Style Blond’, is het dit jaar ‘boenk erop’. In diezelfde categorie werd Wipers Times Blond dit jaar gekroond tot ‘Country Winner’! Dat betekent dat we niet enkel de gouden medaille mee naar huis mochten nemen, verkozen werden tot het ‘beste blond bier van België’ maar eveneens nog kans maken om verkozen te worden tot de beste ‘Belgian Style Blond’ ter wereld! Het resultaat hiervan wordt bekend gemaakt in de loop van september. 

ZILVER VOOR TREMIST

Ons saison bier Tremist viel ook voor de eerste keer in de prijzen op de World Beer Awards, namelijk zilver in de categorie ‘Saison’. Tremist is een koperblond, verfrissend bier (type saison) van 6,4 % alc.vol. Het is een samenwerking tussen Brouwerij Kazematten en het Belgische designmeubelbedrijf Extremis uit Poperinge. Tremist weerspiegelt perfect een zonnige dag in een glas fris, blond bier. Lichtjes gesluierd en mooi afgerond met een romig witte schuimkraag. Het is zonder meer een sublieme dorstlesser. De saison is een bierstijl die zijn oorsprong vindt uit de tijd dat de boeren bier brouwden in de rustige winterperiode om de dorstige kelen van de vele seizoenarbeiders te laven in de warme zomermaanden.

BRONS VOOR WIPERS TIMES DUBBEL

Ons nieuw bier Wipers Times Dubbel is eigenlijk nog maar een maand op de markt en behaalt bij zijn eerste deelname aan de World Beer Awards meteen brons in de categorie ‘Herb & Spice’. Wipers Times Dubbel is een bruin volmondig bier (6,5% alc vol) van hoge gisting, gehopt met uitsluitend streekeigen hop. Het bier combineert een dieprode gloed met een romige en frivole schuimkraag en staat garant voor een aroma met een ongebreidelde generositeit. Het is een vlot doordrinkbaar bier dat eindigt met een sublieme nootachtige smaak.