Sluit

Reserveer jouw plaatsen

We hanteren verschillende bezoekmomenten- en tijdstippen (van woensdag t.e.m. zaterdag) doorheen het jaar. Via deze boekingsmodule kan je niet enkel de beschikbare dagen en momenten raadplegen, maar ook meteen jouw plaatsen reserveren. Tot binnenkort in Ieper?

Epica

Epica is een zijdezacht easy drinking bier (5,4% alc. vol) met een exotische fruitigheid, een milde hoppigheid en een hoog dorstlessend karakter. 

Kenmerken

Kleur Blond
Type bier Craft lager
Alcoholvolume 5,4 %
Schenktemperatuur 6 - 8°
Kleur (EBC) 6
Bitterheid (EBU) 20
Houdbaarheid 18 maanden (blik)
Verpakking Blik: 50 CL

Kleur

Epica is een sprankelend heldere craft lager met een uitnodigende goudgele kleur en hagelwitte schuimkraag.

Karakter, smaak, aroma's

Zoals het een symfonische metalband betaamt is ook het Epica bier een geslaagde combinatie verschillende smaken. Het onmiskenbaar moutkarakter dat opgebouwd is uit lichte biscuit en een onweerstaanbare honingzoetheid wordt afgewisseld met een fijn steekspel van citrustoetsen en pittige kruidigheid. Dankzij de gebalanceerde hopbitterheid smaakt een Epica heel evenwichtig, verfrissend én dorstlessend! 

Culinair

De smaaksensatie van limoen, pepermunt, tropisch fruit en frisse kruidigheid maken dat Epica héérlijk te matchen valt met het betere comfortfood! Je kan dus naar hartenlust combineren met bijvoorbeeld burgers, hot wings en pizza. 

Epica is zonder meer een fenomeen

Epica is een ‘symphonic metal band’ zoals dat heet en werd een kleine 20 jaar geleden opgericht. In die tijdspanne slaagden ze erin om één van de meest populaire bands te worden van de Lage Landen, en dat over alle muziekgenres heen. Ondertussen overstegen ze dus qua naam & faam moeiteloos de niche waaruit ze ooit ontsproten zijn en groeiden ze uit tot een internationale act die iedere avond concerteert voor meer dan 2000 mensen. 

Epica heeft 8 full albums uitgebracht, samen goed voor meer dan 1 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd. Hun laatste full album ‘Omega’ werd gereleased in februari 2021 en kwam binnen in de top 10 albums charts in onder andere Duitsland, België en hun thuisland Nederland. De band speelde ondertussen meer dan 1000 shows in meer dan 60 landen, verspreid over alle continenten. Van Sydney tot Rio de Janeiro, van Los Angeles tot Tokyo, overal ter wereld verkopen hun clubshows in een mum van tijd uit. Op festivals als Pinkpop (NL), Graspop (BE), Hellfest (FR), Wacken (DE), Hell & Heaven Festival (MX), Dowload Festival (GB) en Heavy Montréal (CA) prijken ze ook steevast bovenaan op de affiche en staan ze garant voor een totaalspektakel. 
 

Isaac Delahaye - Simone Simons - Ariën van Weesenbeek - Rob van der Loo - Mark Jansen - Coen Janssen

Ontdek onze andere bieren